Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

ΣΤΕΦΑΝΙΑ - «REPLAY»

ΣΤΕΦΑΝΙΑ - «REPLAY»


Τη Στεφανία τη γνώρισα από το συντοπίτη και φίλο, πολυγραφότατο και πολυσύνθετο δημιουργό Ανδρέα Λάμπρου, ο οποίος και της ετοιμάζει και το πρώτο προσωπικό cd.

Η Στεφανία ανήκει στις φωνές, που τις ακούς και σταματάς(!), δεν(τις) προσπενάς!

Σταμάτησα, λοιπόν κι εγώ, γνωρίστηκα μαζί της, αναπτύχθηκε μια αλληλοεκτίμηση και συμπάθεια.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «REPLAY» κι έτσι, μου δόθηκε η αφορμή για μια συνολική της παρουσίαση – αγάπης, στο δημοσιογραφικό μου μπλογκ TA – SOS.Στεφανία : «REPLAY»


Από το δελτίο Τύπου της  «14 MUSIC» :

«H ΣΤΕΦΑΝΙΑ είναι μία νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια που μας συστήνεται με το πρώτο της single ‘’Replay’’ και μας μεταδίδει από την πρώτη στιγμή το κέφι και την ενέργειά της!

Το ‘’Replay’’ είναι μια ολόφρεσκη pop μελωδία, ένα δροσερό, καλοκαιρινό τραγούδι που σίγουρα θα το τραγουδήσουμε και θα το χορέψουμε όλο το καλοκαίρι!

Η μουσική ανήκει στον Ανδρέα Λάμπρου ενώ τους στίχους υπογράφει ο Τάσος Βουγιατζής».


Κι ένα σημείωμα από τον συνθέτη του τραγουδιού Ανδρέα Λάμπρου :

«Πιστεύω ακράδαντα πως αν κάνουμε "REPLAY" στις ωραιότερες στιγμές της ζωής μας, τότε ίσως και να μπορέσουμε να σκεφτούμε πιο σωστά, για να πάρουμε αποφάσεις και να βγούμε από τα αδιέξοδα! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Και να θυμάστε η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!»


Ακούστε το «REPLAY»https://www.youtube.com/watch?v=VyzZkTu-39s


Συνέντευξη της Στεαφανίας στο δημοσιογραφικό μου μπλογκ «TA-SOS»http://ta-sos.blogspot.gr/2015/01/blog-post.htmlΕπισκεφτείτε την ομάδα στο f/b της Στεφανίας https://www.facebook.com/groups/620934728033079/


Τάσος Καραντής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου